Start-ups

Almi Invest

"Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Länk till annan webbplats. Almi Invest är ett riskkapitalbolag som investerar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag samt ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. "

Drivhuset

"Drivhuset stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster Länk till annan webbplats. på utvecklingsresan. Hos Drivhuset får du kunskap och inspiration att driva ideér och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst."

Swedish Incubators & Science Parks (SISP)

"Swedish Incubators & Science Parks (SISP) är den svenska branschföreningen för Sveriges inkubatorer och science parks. Inkubatorer erbjuder personer med innovativa affärsidéer stöd för att utveckla företag. Genom SISP medlemslista hittar ni alla inkubatorer som är anslutna till SISP arbete. På medlemslistan kan ni även klicka er vidare Länk till annan webbplats. för att läsa mer om det stöd respektive inkubator kan ge."

Verksamt.se

"Verksamt.se samlar myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av. Här kan du läsa mer om startups Länk till annan webbplats., vad det är och var du hittar stöd och rådgivning för ditt startup-företag."

Tipsa oss

Om du hittar fel i listan ovan eller vill att vi ska lägga till något så kontakta oss på kansliet till Delegationen för cirkulär ekonomi via:
delegation.cirkularekonomi@tillvaxtverket.se