10 februari 2023 kl. 10.00-11.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Informationsmöte om finansiering inom cirkulär ekonomi.

Nu finns det möjlighet att ansöka om finansiering för utvecklingsprojekt inom cirkulär ekonomi i hela Sverige. På Tillväxtverkets informationsmöte den 10 februari får du information om vad det är möjligt att få finansiering för och även höra om andra aktörer som driver eller vill driva projekt inom cirkulär ekonomi.

Det är möjligt att få finansiering för en många olika typer av projekt men det är viktigt att projektet ska bidra till att små och medelstora företag i högre grad kan delta i den cirkulära ekonomin. Finansieringen kommer från Regionalfondens åtta svenska regionala program som Tillväxtverket förvaltar. Eftersom svenska företag ofta har liknande utmaningar oavsett vart i landet de befinner sig vill får du information på informationsmötet för alla programområden.

Du anmäler dig till informationsmötet på Tillverksverkets hemsida här Länk till annan webbplats.. Där finns även mer information. På Tillväxtverkets hemsida Länk till annan webbplats. hittar du även de utlysningar som är öppna. Utlysningarna stänger den 16 mars 2023.